Professionals sinds 1992

Één vaste contactpersoon

Gediplomeerde professionals

Zorgvuldige aanpak

Veiligheidskundigen

Ons HSE team van veiligheidskundigen adviseert en ondersteunt opdrachtgevers op het brede vlak van veiligheid. Van advisering en ondersteuning op management- of  projectteam-niveau tot het coachen van uitvoerende medewerkers op het gebied van veiligheid.

Het ADD Safety & Security HSE team kan de gehele HSE coördinatie uit handen nemen, plannen opstellen, begeleiden in het opstellen van Taak Risico Analyses en Risico Inventarisatie & Evaluaties. Alles is erop gericht de veiligheid constant onder de aandacht te brengen, te blijven ontwikkelen en te onderhouden.

De veiligheidskundigen van ADD Safety & Security zijn sterk in het creëren van een breed veiligheidsbesef op integraal gebied. Vanaf  tender- tot realisatiefase.

Onze professionals leveren dagelijks hun bijdrage, zijn zeer betrokken en werken vanuit ons motto: AlsHetVeiligMoetZijn.  

ADD Safety & Security levert veiligheidskundigen op ieder niveau. Van Operationeel (OVK), Middelbaar (MVK) tot Hoger veiligheidskundigen.

Onze veiligheidskundigen zijn lid van de NVVK en volgen bijscholingen, seminars en masterclasses om de laatste ontwikkelingen te blijven volgen.

Waarom ADD Safety & Security?

  • Veiligheidskundigen met passie voor het vak
  • Al onze medewerkers hebben ruime ervaring
  • De juiste persoon op de juiste plaats

Wil je meer weten?

Download gratis onze brochure!